Hawkeye: Nová epizoda naznačila příchod velmi očekávané postavy


 Vypadá to nadějně. POZOR, SPOILERY!!!

Ve třetím dílu seriálu Hawkeye jsme zjistili více detailů o nové postavě známé jako Echo (Alaqua Cox). A dozvěděli jsme se o ní pár zajímavostí (například byl k vidění odkaz na její poznávací znak a to otisk ruky na tváři), ovšem největší pozornost vyvolal někdo, kdo byl označován jako její "strýček". 

Jeho tvář sice nebyla odhalena, ale na moment zazněl jeho hlas (byť nepronesl žádná slova) a zahlédli jsme jeho ruku, ovšem to stačilo k tomu, aby byla minimálně půlka internetu přesvědčena o tom, že jde o Wilsona Fiska/Kingpina (Vincent D'Onofrio).

A je k tomu důvod, myslet si, že jde o něj. V komiksu je totiž Echo adoptivní dcerou Kingpina, který se jí ujal poté, co zemřel její otec. 

V seriálu byl "strýček" označován jako někdo, s kým není radno si zahrávat a to rozhodně v případě Kingpina platí. Je sice pravda, že Vincent zatím odmítá to, že by se měl jako Kingpin vrátit, ale vypadá čím dál pravděpodobněji, že si s fandy jen hraje a byli bychom hodně překvapení, pokud by se v Hawkeyovi neukázal v celé své kráse. 

Zdroj: Marvel Studios/Disney+

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat