V marvelovské sérii Secret Invasion se vrátí postava, která si zaslouží mnohem víc prostoru. A jak je na tom Kick-Ass 3


Komiksové střípky.

V komiksu je Maria Hill důležitou postavou a jednou z nejvlivnějších osob v organizaci S.H.I.E.L.D., pokud ale jde o Marvelovské filmové universum, tak se asi shodneme na tom, že tahle špičková agentka v podání Cobie Smulders je zatím trestuhodně nevyužita. To by se ale mohlo změnit, protože bylo aktuálně oznámeno, že se objeví v marvelovské sérii Secret Invasion, která se inspirovala u komiksové zápletky, ve které mimozemští měňavci Skrullové ukradli identitu známým hrdinům a padouchům a připravovali si půdu pro invazi na Zemi. 

Zatím bohužel není jasné, kolik prostoru bude Maria mít, ale doufejme, že víc, než v předchozích projektech, protože pokud znáte komiksy, víte, že jde o velmi zajímavou postavu. Natáčení seriálu aktuálně probíhá, premiéra by se měla odehrát někdy v příštím roce.

Kick-Ass potřetí?

První díl Kick-Ass je skvělý, druhý slabší, ale stejně by asi byla spousta lidí ráda, pokud by vznikl třetí a už delší dobu se o něm spekuluje. Ovšem, to neznamená, že se ho dočkáme a podle tvůrce komiksové předlohy Marka Millara k tomu zřejmě v blízké budoucnosti opravdu nedojde:

"S Matthew Vaughnem (režisér jedničky, pozn. redakce) mluvím třikrát týdně, Matthew je jedním z mých nejlepších přátel a nemáme žádný plán, protože teď pracuji pro Netfix a on má smlouvu s Applem a Kick-Ass spadá pod Universal. Takže tu určitě nejsou žádné plány, možná někdy v budoucnu, máme ještě jeden příběh k odvyprávění, což je velký finální příběh. Tahle myšlenka se mi vcelku líbí, protože se můžeme vrátit trochu později a všechny postavy budou v jiné fázi života, takže je tu případně příběh k odvyprávění. Ale doufám, že to nikdo nebude vnímat jako to, že tvrdíme, že se pracuje na Kick-Ass 3, protože v tuhle chvíli stoprocentně nejsou žádné plány."

Tak snad k tomu jednou dojde, Kick-Ass potřebuje po druhém dílu trochu napravit reputaci.

Zdroj: Deadline, ScreenRant, Universal (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat