V marvelovce Shang-Chi se měla objevit hvězda Iron Fista, nevyšlo to kvůli Matrixu


Škoda.

Všichni (nebo minimálně skoro všichni) napjatě čekáme na to, až se do Marvelovského filmového universa vrátí postavy z marvelovských sérií, které vznikly pod hlavičkou Netflixu. Podle všeho k tomu dojde, například postavy z Daredevila a Jessicy Jones se možná objeví ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) a pak by měl Daredevil dostat dokonce svou vlastní sérii.

Ovšem, teď vyšlo najevo, že jsme se návratu jedné z postav měli dočkat dříve. Konkrétně je řeč o Colleen Wing, kterou v seriálu Iron Fist ztvárnila Jessica Henwick

Právě ona prozradila, že byla velmi blízko tomu, aby se objevila v Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021), ale nakonec to nevyšlo časově kvůli natáčení The Matrix Resurrections (premiéra 23. 12. 2021). Jessica prozradila, že to byla vlastně situace ve stylu červenou, nebo modrou pilulku, protože Warner Bros. i Disney si byly vědomy toho, že o ni má druhá strana zájem a tak ji upozornily, že si může vybrat buď jedno, nebo druhé. 

Nakonec zvítězil Matrix a je to asi pochopitelné. Detaily o velikosti roli v Shang-Chim nejsou známy, ale dá se tušit, že v Matrixu bude mít větší prostor. 

Teď už jen doufejme, že čtvrtý Matrix neudělá původní trilogii ostudu a Jessica nebude svého rozhodnutí litovat. 

A než se dočkáme premiéry, můžete si pustit nový TV spot.


Zdroj: EW, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat