Okradli nás o soukromí, posteskl si představitel Spider-Mana poté, co "celý svět" řeší jeho vztah se Zendayou


 Tom Holland z toho není nadšený. 

Pokud jste hollywoodská hvězda, musíte si zvyknout na to, že příliš soukromí nemáte. A své o tom ví Tom Holland, který se aktuálně hodně řeší nejen kvůli roli Spider-Mana, ale také proto, že se spekuluje o jeho vztahu s představitelkou MJ Zendayou. A co k tomu Holland poznamenal?

"Jednou z nevýhod naší slávy je to, že soukromí už dál není pod naší kontrolou a momentu, o kterém si myslíte, že je jen mezi dvěma lidmi, kteří se velmi milují, je nyní momentem, který je sdílen s celým světem. Vždy jsem byl neoblomný, pokud jde o to udržet můj život soukromým, protože už tak sdílím se světem mnoho ze svého života. Určitým způsobem se cítíme tak, že nás okradli o soukromí. Není to o tom nebýt připraven. Je to prostě něco, co nechceme."

Na jednu stranu je pochopitelné, že není herec nadšen z toho, že se řeší jeho privátní život, na tu druhou stranu celebrity běžně ztrácejí soukromí a prostě se nedá vyhnout tomu, že vás lidé sledují na každém kroku. A je na rozhodnutí každého, jestli je to cena, kterou chce zaplatit. 

Zdroj: GQ, Marvel Studios/Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat