Expendables 4: Děláme vše pro to, aby bylo natáčení bezpečné, nechala se slyšet filmová společnost po několika zraněních na natáčení

Není to poprvé, co k něčemu podobnému došlo. 

Pokud jde o akční filmovou série Expendables, tak má problémy se zraněními štábu a herců už delší dobu. V případě druhého dílu dokonce došlo ke smrti kaskadéra Kun Liua a jeho kolega byl vážně zraněn. A bohužel se nepříjemnosti nevyhýbají ani aktuálně natáčenému čtvrtého dílu (premiéra někdy v průběhu příštího roku). Už během příprav se zranil jeden ze členů štábu, konkrétně natěrač, který spadl z velké výšky a skočil v nemocnici (ovšem zotavil se). Nedávno pak kaskadér přejel nohu asistentovi kameramana, ale i ten se naštěstí uzdravil. 

Nicméně to samozřejmě vyvolává zvednuté obočí a otázky na to, jestli je pracovní prostředí bezpečné. K tomu společnost Millenium Films poznamenala:

"V případě produkce Expendables 4 jsou přijímána veškerá opatření k zajištění bezpečnosti všech zapojených."

Samozřejmě se stává to, že během natáčení dochází ke zraněním a to i v případě, že je bezpečnost práce na extrémně přísně monitorována, ale někdy je na vině to, že nejsou všechny opatření dodržována. Doufejme, že v případě Expendables to neplatí a vše je tak, jak má být, aby nedošlo k dalším nepříjemnostem. Přece jen, v minulosti se zranili i někteří z herců, tak by bylo nemilé, pokud by k tomu došlo znovu a zdrželo se natáčení.

Zdroj: Deadline, Millenium Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat