Nekoukatelné. První recenze na novou verzi Sám doma zrovna nechválí


 Kdo je překvapen?

Když vyšlo najevo, že se objeví nová verze Sám doma nazvaná Home Sweet Home Alone, určitě plno fandů prvních dvou dílů Sám doma znervóznilo. A není divu, protože víme, jak to obvykle v podobných případech dopadá. 

Ovšem, občas se zadaří a vznikne povedený film. Naděje ale "zabil" trailer, který se opravdu opravdu nepovedl. Ale i tak tu stále byla (hodně malá) naděje, že bychom se nakonec mohli dočkat něčeho, co pobaví. Ovšem nedošlo k tomu. Ne podle profesionálních recenzí. 

Na stránce sdružující profesionální recenze RottenTomatoes je aktuálně 19 % recenzí pozitivních, což tedy rozhodně není žádná sláva. 

Novináři nazývají film hloupý, nezábavný a postrádající duši. Místo toho prý nabízí nepovedený fyzický humor, nefungující snahu vzbudit nostalgii a chaotický scénář. 

Ozývají se názory, že jde o "nekoukatelný" film nebo to, že jde o remake, který byl velkou chybou. A dokonce zaznívá i to, že skutečnou obětí je tu publikum. Pár pochvalných recenzí by se našlo, ale je jich velmi málo.

Prostě a jednoduše to dopadlo, jak se předpokládalo a asi bude lepší vrátit se k původním dvěma filmů a tuhle podívanou vynechat. Film je od 12. 11. 2021 dostupný na streamovací službě Disney+.

 

Zdroj: RottenTomatoes, Disney+/Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat