Ve druhých Eternals musí být Thanos. John Wick 4 je dotočen. A další Jurský svět má hotovo


 Filmové střípky.

Bez ohledu na to, že novinářům se Eternals (2021) příliš nelíbí, tak divákům ano a tržby rozhodně nejsou špatné. Dá se tak tušit, že vznikne druhý díl a pokud ano, tak jeden ze scenáristů Kaz Firpo doufá, že v něm objeví Thanos (Josh Brolin):

"Věřím, že není způsob, jak natočit Eternals 2 a 3 bez toho, aniž bychom nějak zapojili pana Brolina."

Což asi není překvapením s ohledem na potitulkovou scénu v prvních Eternals, která na Thanose přímo odkazuje. 

Je tohle jméno čtvrtého Johna Wicka?

Mezi nejlepší akční projekty posledních let bezesporu patří série John Wick a právě jeho čtvrtý díl byl aktuálně dotočen. Samozřejmě ještě musí zamířit do postprodukce a dá se tušit, že dojde na přetáčky a dotáčka, ale hlavní porce filmu je dotočena. 

A možná bylo odhaleno i jméno čtvrtého dílu. Soudě podle dárků, kteří lidé pracují na filmu dostávají, by to mohlo být John Wick: Chapter 4 - Hagakure. Hagakure je japonský text známý jako Skrytý v listí, kteří sepsali budhistický mnich a konfuciánský učenec a údajně si z něj četli například kamikadze piloti, kteří tak získávali odvahu. 

Další John Wick dorazí do kin 26. 5. 2022.


Dinosauři se vrátí

Přestože druhý díl Jurského světa nebyl podle recenzí úplně to pravé ořechové, tak vydělal a my se dočkáme třetího filmu, který ponese název Jurassic World: Nadvláda. A právě tahle "dinosauří" podívaná aktuálně dokončila svou postprodukční fázi, což znamená, že většina důležité práce na filmu je hotova a nebude žádný problém stihnout premiéru 9. 6. 2022.


Zdroj: The Direct, Lionsgate (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat