Co si myslí Henry Cavill o Supermanovi tmavé pleti? Chce natočit dalšího Muže z oceli? A jaké hrdinu od Marvelu by si rád zahrál?

 


Sympatický herec promluvil o zajímavých tématech. 

Henry Cavill je pro spoustu lidí nejlepším představitelem Supermana, ale byť se objevují zprávy, že by se do téhle role mohl vrátit, zatím se tak nestalo. Společnosti DC Films a Warner Bros. se rozhodly vydat jiným směrem a hodlají natočit film o Supermanovi tmavé barvy pleti (to ale nevylučuje, že Supermanem bude dál i Cavill). Co si o tom ale Henry myslí?

"Je to vzrušující, Superman je o něčem víc, než jen o barvě pleti. Superman je ideálem. Superman je unikátní věci, která žije v našich srdcích. Proč nemít víc Supermanů? Joaquin Phoenix odvedl s filmem Joker skvělou práci, takže proč by mělo být důležité, že to není propojeno se zbytkem [DC filmů]? V komiksu existuje několik dějových linek se Supermanem a to v jednu chvíli."

Na druhou stranu, herec by se velmi rád vrátil do role Clarka Kenta/Supermana:

"Za tuhle možnost bych byl nesmírně rád. Zabití Zoda vedlo k tomu, že tahle postava má důvod už nikdy nezabít. Superman poté klesl na zem a křičel - nemám pocit, že to bylo původně ve scénáři, ale chtěl jsem ukázat bolest, kterou cítil. Předvedl jsem víc emocí, než měli v plánu, došlo i na slzy. Prostě zabil posledního člena jeho druhu. To byla volba, kterou v danou chvíli udělal a neudělá ji znovu. Je tu šance, aby dál rostl, prozkoumat psyché Supermana, zdánlivě nezranitelnou božskou bytost, která má ale skutečné emoce. Jak vždy říkám, 'Kápě je stále k dispozici v šatníku."

Jak bylo řečeno, není úplně jasné, jestli se Henry jako Superman vrátí, ale pokud ne, tak by si klidně zahrál jiného komiksového hrdinu. A když byl tázán, kdo od Marvelu by se mu líbil, tak odpověděl následovně:

"Nikdy nezmíním nějakou marvelovskou postavu, kterou už hrál někdo jiný, protože všichni odvedli skvělou práci. Nicméně, mám internet a vídám různé zvěsti o Captain Britain. To by byla spousta zábavy udělat to, moderní verzi - stejně jako zmodernizovali Kapitána Ameriku. Je na tom něco zábavného a já miluji být Britem."

Marvele, slyšel jsi to? Už zvedáš telefon? 

Henryho brzy a to 17. 12. 2021 uvidíme ve druhé řadě fantasy série Zaklínač.

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat