Krize definitivně zažehnána, Scarlett Johansson se vrací k Marvelu, ale ne jako Black Widow

 


Už se zase mají rádi.

Dlouhé roky Scarlett Johansson s Marvelem a jeho vlastníkem Disneyem spolupracovala, hrála v jejich filmech Natashu Romanoff/Black Widow. Po její sólovce z roku 2021 se ale situace zkomplikovala a herečka zažalovala společnost Disney kvůli tomu, že byl projekt uveden současně v kinech i na streamovací službě Disney+. Vypadalo to, že dojde na soudní spor, ale nakonec se obě strany dohodly a zdá se, že mezi nimi už není žádná zlá krev, protože Scarlett bude s Marvelem znovu spolupracovat. Ovšem ne jako Black Widow.

Kreativní šéf Marvelu Kevin Feige prozradil:

"Scarlett propůjčovala svůj talent a hvězdnou sílu Marvelovskému filmovému universu více než deset let. Rozhodla se hrát klíčovou roli mnoho let. Jsem za to velmi vděčný. Pracovat s [s ní] bylo opravdu jednou z nejvíce zapamatovatelných a odměňující zkušeností mojí kariéry."

O tom, co s Marvelem herečka chystá se ví jen to, že se tentokrát nepostaví před kameru, ale za ni jako producentka a nebude to mít nic společného s Black Widow, respektive s Black Widow možná ano, ale ne s Natashou Romanoff.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat