Dočkáme se v dohledné době filmu nebo seriálu Young Avengers? Co na to producentka


 Trinh Tran se vyjádřila k oblíbené spekulaci.

To, že Marvel pomalu představuje novou generaci superhrdinů není ničím, co by společnost skrývala. Nedávno jsme poprvé viděli Yelenu Belovu alias další Black Widow (Florence Pugh) a v seriálu Hawkeye bude jednou z hlavních postav Kate Bishop (Hailee Seinfeld), tedy další nositelka jména Hawkeye z komiksu.

Logicky tak vyvstává otázka, zda se v blízké budoucnosti dočkáme představení týmu Young Avengers. Co na to říká marvelovská producentka Trinh Tran:

"Miluji její postavu (Kate Bishop, pozn. redakce) a myslím si, že se nejvíce soustředíme na to, aby její postava byla představena správným způsobem, pokud jde o tento projekt. A poté uvidíme, jak to půjde. Tím chci říct, pokud ji představíme skvělým způsobem a bude skvěle přijata všemi, kdoví, co chystá budoucnost? Je skvělou postavou. Opravdu si myslím, že v tomto příběhu září. A doufám, že to uvidí i všichni ostatní."

Očekávatelně došlo na klasické "uvidíme", ale upřímně by bylo velkým překvapením, pokud by se nějaká verze Young Avengers v následujících pár letech nepředstavila.

Hawkeye odstartuje dvěma epizodami 24. 11. 2021.

Zdroj: Inverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat