Ve třetím Spider-Manovi se Sinister Six asi nedočkáme. A zvláštní důvod, proč bude mít Spider-Man zlato-černý kostým


To asi neuhodnete.

Na novou komiksovku Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) se hromada lidí těší a má pro to spoustu důvodů. Například to, že velkou roli sehraje Multivesmír, což povede k tomu, že se vrátí i padouši z předchozích filmových sérií Spider-Man. 


Určitě to bude Electro (Jamie Foxx), Doctor Octopus (Alfred Molina) a Green Goblin (Willem Dafoe), ale objevily se dohady, že se k nim přidají další tři záporáci (Sandman, Lizard a Rhino) a vznikne tak týmu zloduchů Sinister Six, který má se Spider-Manem hodně bohatou historii. 

Nicméně se teď začaly z různých zdrojů šířit informace, že Rhino (Paul Giamatti) ve filmu nebude a ani by ho nikdo neměl nahradit jako člena Sinister Six, která v Bez domova zformována nebude. 

Samozřejmě už delší dobu tušíme, že se vrátí Mysterio (Jake Gyllenhaal), ale nevypadá to, že by se měl přidat k Sinister Six. 

Je to asi špatná zpráva pro ty, kteří se na tuhle grupu těší (a už dlouhou dobu, protože se už několik let mluví o jejím vlastním filmu), ale i tak se Spider-Man (a možná další dva Spider-Manové) pořádně zapotí, protože v téhle komiksovce bude záporáků více než dost. 

Mimochodem, ve filmu se Spider-Man (Tom Holland) předvede v obleku černo-zlaté barvy, což rozhodně zaujalo a teď se asi ví, jak k němu přijde a je to hodně zvláštní důvod. Podle všeho plno lidí vyjádří svůj názor na Spider-Mana tím, že po něm hází různé věci, včetně zelené barvy, která nejde dolů a tak Spider-Manovi nezbude, než obrátit svůj oblek naruby. No je to poněkud nudný důvod, ale budiž. 


Zdroj: @RPK_NEWS1, The Cosmic Wonder, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní obrazovka)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat