O čem měl být zrušený spin-off k Aquamanovi. Podivné logo k Ant-Manovi. A fandové Deadpoola chtějí jeho sochu


 Komiksové střípky.

Pokud jste fandové Aquamana, tak vám jistě neuniklo, že se počítalo se spin-offem, který by se věnoval hlubokomořským netvorům Trenchům. Projekt byl ale nakonec zrušen. Teď režisér Aquamana James Wan vysvětlil, o čem měl vlastně být:

"Prozradím vám malé tajemství. Zrušený spin-off Trench měl být ve skutečnosti tajným filmem o Black Mantovi."

Jinak řečeno, padouch z prvního Aquamana (2018) měl dostat sólovku. K tomu nedošlo, ale Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) se vrátí Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 15. 12. 2022)

Co to je?

Dalším očekávaným komiksovým filmem je Ant-Man and The Wasp: Quantumania (premiéra 27. 7. 2023). Právě k němu se objevilo nové logo a řekněme to tak, že vyvolalo spoustu otázek. A není divu, je to zajímavá "hatmatilka", která sice reprezentuje slovo Quantumania, ovšem je tu otázka, proč je tvořeno těmito zvláštními symboly. A určitě to není jen proto, aby logo vypadalo cool. Je za tím jistě něco víc. Snad se brzy dozvíme co, protože jinak určitě dojde na hromadu teorií.

Deadpool nedávno oslavil třicáté narozeniny a to je něco, co není jen tak. A jeho fandové u této příležitosti chtějí, aby v jeho rodném městě Regině vznikla socha oslavující tohoto marvelovského komiksového antihrdinu. 

Právě kvůli tomu byla spuštěna petice, což není poprvé, došlo k tomu i před pěti lety, ale petice velký úspěch neměla. Snad tomu tentokrát bude jinak s ohledem na kulatiny, které Deadpool slaví. Aktuálně se sešlo přes 600 podpisů, cílem je tisíc, ovšem ani tak samozřejmě není jisté, že to zastupitelé města schválí. I když by to byla jistě velká turistická atrakce.

Zdroj: CBM, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat