Vánoční plakát k Hawkeyeovi. Hodnocení Eternals překvapilo a ne úplně v dobrém. A obrázek k Ms. Marvel

 


Komiksové střípky.

Jedním z vánočních dárků, kterého se marvelovští fandové letos dočkají, je i seriál Hawkeye. Ten odstartuje 24. 11. 2021 (a rovnou dvěma epizodami) a z upoutávek víme, že se bude odehrávat během svátků, což potvrzuje i nový plakát. 

Dalším marvelovskou sérií, která se měla letos objevit, je Ms. Marvel. Nakonec bude k vidění až příští rok, ale zatím si můžete užít alespoň promoart, který ukazuje, že bude mít hlavní hrdinka trošku jiné schopnosti, než v komiksové předloze (tam je extrémně elastická).

Zdroj: Marvel Entertainment

První názory na marvelovku Eternals tvrdily, že jde o výrazně jinou podívanou, než jsme do Marvelu zvyklí a předpovídaly, že to vyvolá rozporuplné reakce. Nepletly se. Alespoň to tak vypadá podle aktuálního výsledku filmu na serveru sdružujícím recenze RottenTomatoes, kde měl film v době psaní článku 71 % pozitivních recenzí, což není špatný výsledek, ale současně jde o nejhorší scóre ze všech letošních marvelovek (Black Widow má 79 %, Shang-Chi a legenda o deseti prstenech 92 %). Procento se ještě může změnit, až budou přibývat recenze, ale otázkou je, kterým směrem...

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat