Secret Invasion: V marvelovské sérii na motivy parádního komiksu se prý objeví postava, která pomáhala X-Menům


 Že by?

Ano, stále čekáme na to, až se X-Meni stanou součástí Marvelovského filmového universa. A je na místě očekávat, že by to nemělo být otázkou vzdálené budoucnosti. Přece jen, oficiálně se rozběhl Multivesmír, který velmi usnadnil představení X-Menů a dalších postav a týmů, na které původně vlastnil práva Fox. 

Spekuluje se o tom, že ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 5. 5. 2022) bude k vidění Profesor X a teď se objevila zpráva, že v seriálu Secret Invasion, který našel inspiraci u komiksu, kdy mimozemští měňavci Skrullové ukradli podobu hrdinů a padouchů, aby si připravili půdu pro útok na Zemi, bude postava jménem Fiz.

Už delší dobu se ví, že si v Secret Invasion zahraje herec Killian Scott a právě ten by měl ztvárnit Fize, což je skrullí mutant se schopností měnit svou velikost. Fiz byl vyhnán ze své planety svým vlastním lidem a poté se rozhodl přemístit na Zemi, kde pomáhal právě X-Menům. 

Uvidíme, jestli něco podobného proběhne i v seriálové podobě. Marvel samozřejmě může origin příběh Fize změnit, ale opravdu by už bylo na čase přivést X-Meny, čeká na to spousta lidí. 

Datum premiéry Secret Invasion zatím známo není. 

Zdroj: The Direct, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat