Avengers: Endgame - Celoženská scéna byla přetočena, publiku se zdála příliš podbízivá

 


Ani tak ale některým nevoní. 

Avengers: Endgame (2019) se objevila scéna, kdy se spojilo několik ženských hrdinek, což byl odkaz na A-Team, celoženskou verzi Avengers. A ano, byl to stylový moment, ale nebylo málo těch, kterým to přišlo násilně vtlačeno do děje. 

Faktem ale je, že scéna, které jsme se dočkali, byla přetočena, protože původní verze přišla testovacímu publiku "příliš podbízivá". Prozradila to producentka Trinh Tran:

"Když jsme začali s testovacím promítáním, panovaly tu určité obavy, zda to, 'Nebude vypadat příliš pobízivě?' Zda lidé nebudou říkat, 'Vy tam tu scénu dáváte, jen aby tam ta scéna byla. Má to vůbec nějaký smysl pro příběh?' To byla naše obava."

A nebyla neoprávněná, protože i varianta, která byla nakonec k vidění, čelila určité kritice. Nicméně, Tran si přála, aby scéna ve filmu zůstala, protože na ni měly navázat další chvilky, kde budou postavy z ní v menších skupinkách.

Pokud jde o mě, scéna byla vizuálně povedená, ale současně bylo trošku zvláštní to, že se najednou všechny tyhle superhrdinky objevily na totožném místě na tak velkém bojišti. Marvel by se měl podívat na seriál The Boys, který ukázal, jak má správný Girl Power moment vypadat.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat