Fandové by chtěli Jona Bernthala v roli Wolverina, on ale víc touží stát se znovu Punisherem


 Jon Bernthal se vyjádřil k přání fanoušků.

Ať se vám to líbí, nebo ne, jednou bude role Wolverina přeobsazena. A ano, Hugh Jackman byl skvělý, ale ten už očividně o adamantiové drápy zájem nemá, takže se bude muset hledat nástupce. Padají různá jména a jedním z favoritů mnohých fandů je Jon Bernthal

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL DAREDEVILA DOUFÁ, ŽE SE VRÁTÍ I JON BERNTHAL JAKO PUNISHER

Ten už sice ztvárňoval marvelovské Punishera a doufá se, že se v téhle roli vrátí, ale přesto někteří volají po tom, že by měl dostat na starosti i ubručeného mutanta. Ale má o to vůbec Jon zájem?

"Podívejte, kritéria, na jejichž základně se rozhoduji, co budu dělat jako dalšího, jsou: 'Osloví mě scénář? S kým budu pracovat? Kdo je filmařem a je to někdo, s kým chci spolupracovat?' Toho se držím, ať se děje cokoliv. Chápu to. Chápu tyhle otázky týkající se Marvelu, ptáte se na ně, protože je to velmi důležité pro spoustu lidí, lidé tyhle postavy milují a chápu a mám k tomu naprostý respekt. Co vám zopakuji je to, že je Frank Castle mou součástí. Frank Castle je mou součástí."

Je tak patrné, že by se asi roli Wolverina úplně nebránil (pokud by byl dobrý scénář a kvalitní štáb), ale očividně by preferoval návrat do role Punishera. A to není úplně vyloučeno s ohledem na to, že Marvel údajně chystá "oživení" Daredevila a Jessicy Jones s původními představiteli. Naopak, kdy se vrátí Wolverine, to není vůbec jasné.

Zdroj: Forbes, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat