Daredevil se vrací. Marvel mu údajně chystá sólový projekt a hlavní roli opět ztvární Charlie Cox


Už by bylo načase. 

Daredevil byl nejoblíbenějším marvelovským seriálem na streamovací službě Netflix. Ovšem, po třech řadách byl zrušen. A navíc měl Netflix ve smlouvě podmínku, která Marvelu nedovolovala použít postavy z Daredevila a bratrských seriálů ve svých vlastních projektech.

Tahle podmínka ale už vypršela a doufalo se, že Marvel toho využije a Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) a jeho kolegové se vrátí. Spekuluje se například o tom, že se Matt Murdock objeví ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) společně s Jessicou Jones (Krysten Ritter). To ale zatím potvrzeno nebylo. 

Nicméně, teď Daniel Richtman, který často přináší důvěryhodné informace, prozradil, že by Daredevil (kterého naštěstí opět ztvární skvělý Charlie Cox) měl dostat vlastní projekt (není jasné, jestli seriál, nebo film). 

Ještě předtím by se ale měla většina hlavních postav z Daredevila vrátit v marvelovské sérii Echo (což by dávalo smysl, Echo a Daredevil mají v komiksu dlouhou historii). Herci z Daredevila údajně ztvární totožné postavy, ale budou lehce rebootovány (zřejmě, aby došlo k "přestřižení" spojitosti s Netflixem).

A jen pro informaci, Daredevil a spol. by v seriálu Echo neměli mít jen cameo, ale měli by sehrát důležitou roli (s tím, že Echo ale bude stále ústřední hvězdou). 

Kdy bude mít premiéru série Echo není jasné, ale hlavní hrdinka v podání herečky jménem Alaqua Cox se představí v seriálu Hawkeye, který odstartuje ještě letos a to 24. 11.


Zdroj: Patreon, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat