Eternals: Film bude mít dvě hlavní dějové linky a náznak toho, že se dočkáme Black Knighta


 Velkolepá týmovka se blíží. 

To, že se marvelovka Eternals (4. 11. 2021) bude odehrávat ve více časových obdobích není žádným tajemstvím, tvůrci to v minulosti několikrát naznačili a je to patrné i z dostupných materiálů. Nyní jsme se ale dočkali alespoň trochu detailnějšího popisu, jak to vlastně bude vypadat. 

Disney zveřejnil informace, že se bude film odehrávat ve dvou časových liniích. První z nich bude zasazena do minulosti, kdy Eternals operovali jako mocný tým a současně i jako blízká skupina podobná rodině. Druhá linie bude zasazena do přítomnosti, kdy už jednotliví členové nepůsobí spolu, snaží se žít nenápadně mezi lidmi, ovšem objeví Devianté a opět ohrožují lidstvo, což pro Eternals znamená, že musí zapomenout na své neshody a dát se znovu dohromady. A podle popisu se zdá, že návraty do minulosti nebudou jen krátké flashbacky, ale divák tam stráví slušné množství času.

Mimochodem, asi víte, že se ve filmu přestaví i postava Danea Whitmana (Kit Harrington), ze kterého se v komiksu stane i jeden z nejlepších marvelovských šermířů Black Knight. To, zda k tomu dojde i v Eternals zatím není jasné, ale nyní se objevily fotografie prstenu, který Dane nosí ve filmu a je na něm rodinné logo, které má v komiksech Black Knight na hrudi. 

Existuje tak domněnka, že právě tento prsten "aktivuje" (byť v komiksu obvykle žádné nadpřirozené schopnosti nemá) jeho síly ve chvíli, kdy to bude potřeba se z Whitmana stane Black Knight. Ale zatím je to jen dohad, pravdu se dozvíme asi až v listopadu.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat