Neber tvrdé drogy a nehraj v superhrdinských filmech, tyhle rady dostal Timothée Chalamet od svého idola


 Moudrá slova?

Jednou z nejzářivějších mladých hollywoodských hvězd je aktuálně Timothée Chalamet, kterého můžete vidět například v Duně (2021) a pracuje na dalších několika zajímavých projektech. A protože je velmi oblíbený, dalo by se tušit, že mu dříve, nebo později ozve někdo od Marvelu nebo DC. 

Ale pokud se bude herec řídit radami svého idolu, tak na jejich nabídku nekývne. Timothée Chalamet totiž prozradil, že jeho vzorů (jehož jméno ale neprozradil) mu poradil následující:

"Jeden z mých hrdinů - nemůžu říct, o koho jde, jinak by mi nakopal - mě chytil kolem ramen první noc, co jsme se setkali a dal mi nějaké rady: Žádné tvrdé drogy a žádné superhrdinské filmy."

Timothée neprozradil, zda jeho hrdina vysvětlil, co je špatného na komiksových filmech, ale dá se tušit, že to byl jeden z oněch herců, kteří považují superhrdinský žánr za pokleslou zábavu, která škodí filmovému byznysu. Nebo měl možná jiný důvod, proč tohle mladému kolegovi poradil, ale samozřejmě není jasné, jestli se Timothée bude jeho radami řídit, přece jen, může přijít nabídka, která se neodmítá, což by nebylo s ohledem na popularitu herce velkým překvapením.

Zdroj: Time, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat