Eternals jsou silnější, než Avengers, myslí si představitelka Sprite. Ne, Avengers jsou mocnější, odmítá Kit Harington


Shoda nepanuje.

Už 4. 11. 2021 se v Marvelovském filmovém universu představí nový tým a to Eternals. Tedy, on není zase tak nový, na Zemi působí už cca sedm tisíc let, ale až nyní ho uvidíme v celé jeho kráse. A když někdo dokáže přežít tak dlouho a ještě ho mnohé kultury považují za bohy, tak je tu samozřejmě otázka, jak jsou Eternals mocní. 

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSNÝ FILM, ALE NE PRO KAŽDÉHO, TAK ZNĚJÍ PRVNÍ REAKCE NA MARVELOVKU ETERNALS

A dříve, nebo později muselo dojít na téma, zda jsou Eternals silnější, než Avengers, kteří jsou často označováni jako "nejmocnější hrdinové světa." Právě na to, kdo by vyhrál, pokud by se oba týmy střetly, řešili herci z Eternals a tady jsou některé z jejich odpovědí.

Představitelka iluze ovládající Sprite Lia McHugh poznamenala:

"Držím se svým týmem. Samozřejmě Eternals, že? Máme kosmické supersíly pocházející z neomezené energie od bohů. Myslím si, že bychom mohli být silnější, než Avengers. Ráda bych ten střet viděla."

Kit Harington, který hraje Danea Whitmana, ovšem oponoval: 

"Jako člověk mám pocit, že by [vyhráli] Avengers. Aktuálně sázím na Avengers. Zachránili lidstvo, takže jsem v tomto případě loajální."

Rozhodně by to bylo zajímavé, Eternals jsou bezesporu velmi mocní, jejích síla pochází od Celestiánů, což jsou jedny z nejmocnějších bytostí v marvelovském komiksovém universu, ale v řadách Avengers působí několik jedinců, kteří jsou extrémně mocní, tím pádem by to byl určitě zajímavý souboj.

Dá se tušit, že tyhle dvě skupiny se v budoucnosti setkají, ale bylo by překvapením, pokud by se postavily proti sobě. I když kdoví, teď, když se rozběhl Multivesmír je možné vše.

 

Zdroj: DISH Nation, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat