Seriál The Boys si rýpnul do Marvelu. Ten mimochodem pravděpodobně chystá projekty v anime stylu. A Sony oznámilo data dvou komiksových filmů


 Komiksové střípky.

První animovanou marvelovskou sérií, která vznikla pro streamovací službu Disney+, je povedená podívaná What If...?, jejíž první řada nedávno skončila, ale seriál bude pokračovat. 

A právě do What If...? si rýpnul hraný komiksový seriál The Boys, který nabízí streamovací služba Amazon Prime Video. 

Na oficiálním twitterovém účtu seriálu se objevil následující příspěvek, na kterém je několik členů týmu Seven, ale s tvářemi členů The Boys. A popisek mluví sám za sebe.

Mimochodem, What If...? slavila úspěch, takže není překvapením, že Marvel bude dál sázet i na animované projekty a zřejmě i v anime stylu, protože podle všeho aktuálně hledá umělce, kteří jsou schopni zvládnou vytvářet projekty ve stylu japonského anime. 

Zatím není jasné, co přesně Marvel plánuje, ale podívaná v anime stylu by bylo jistě něco, na co by byli fandové hoooodně zvědaví. Ostatně v minulosti už se anime seriály na motivy marvelovských komiksů objevily, ale žádný nebyl součástí Marvelovského filmového universa.

Třetí Venom?

Sony má v plánu natočit dalších několik projektů, které vycházejí z marvelovských komiksů a teď oznámila data premiér dvou dalších. Konkrétně je řeč o 23. 6. 2023 a 6. 10. 2023.

Nebylo řečeno, které filmy máme očekávat, ale tuší se, že jedním z nich bude třetí Venom. V případě dalšího se spekuluje o Spider-Woman, ale možností je víc, takže si budeme muset počkat na to, až se Sony rozhodne prozradit, co "kuchtí".

Zdroje: The Cosmic Circus, CBM, Sony Entertainment/Marvel Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat