Spider-Man 3: Nečekal jsem, že to zvládneme, prohlásil Tom Holland o filmu. A poslechněte si nadšené reakce na nový trailer


 Herec promluvil o tom, co si myslel, když slyšel, o čem film bude. 

Před Vánoci a to 16. 12. 2021 uvidíme třetí díl série Spider-Man. Ponese podtitul Bez domova a velkou roli ve filmu sehraje Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), magie a Multivesmír. Zní to tak jako velmi divoká podívaná a to si očividně myslel i představitel Petera Parkera/Spider-Mana Tom Holland, když mu poprvé předložili návrh na film:

"Když mi poprvé navrhli tenhle nápad, reagoval jsem, 'Wow, to by bylo skvělé, pokud bychom to dokázali zvládnout, ale není možné, aby to fungovalo. Nedokážete, aby všichni udělali, co je potřeba, aby udělali. To se prostě nestane.' Ale oni to zvládli a je to šílené."

Tak doufejme, že je to pravda, protože Multivesmír je skvělé téma, ale také se to může velmi snadno zvrhnout. Snad k tomu ale nedojde a my si užijeme další povedenou komiksovku.

A soudě podle nového traileru se máme na co těšit, což také děláme a nejsme sami, stačí si poslechnout autentické reakce na novou upoutávku.


Zdroj: Empire, Sony Entertaiment/Marvel Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat