Eternals: Hvězda nové marvelovky Angelina Jolie odmítla roli jiné veleznámé superhrdinky

Tentokrát ale na nabídku kývla. 

Angelina Jolie je jednou z největších hvězd připravované marvelovky Eternals (premiéra 4. 11. 2021), kde ztvární bojovnou Thenu. Ale nejde o její první komiksovou roli, vidět jsme ji mohli třeba v povedeném filmu Wanted (2008) a teď vyšlo najevo i to, že původně měla ztvárnit další výraznou superhrdinku. Nicméně to odmítla, protože jak sama přiznala, dlouhou dobu se vyhýbala podobným projektům, ovšem v případě Eternals změnila názor, protože film považuje na velmi zaměřený na postavy. 

A jakou roli tedy Angelina nepřijala? To nechtěla prozradit, protože jí to přišlo neférové vůči herečce, která ji nakonec získala, ovšem vypadá to, že je řeč o Black Widow. Jak asi víte, Scarlett Johansson nebyla první volbou, před ní to měla být Emily Blunt a další favoritkou byla i Angelina Jolie, o kterou měli údajně velký zájem režisér druhého Iron Mana 2 (2010) Jon Favreau a aktuální kreativní šéf Marvelu Kevin Feige

Samozřejmě jsou tu jiné možnosti, který projekt mohla odmítnout, ale právě Black Widow se jeví jako nejpravděpodobnější varianta. Ale očividně jí daná role neseděla a trvalo několik let, než se rozhodla znovu vstoupit do komiksových vod. 

Zdroj: Empire Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat