Drax Ničitel? Možná, ale ne, když jde o zvířata. Dave Bautista zachránil týrané štěně a vypsal na viníka tučnou odměnu


Velké svaly, ale i velké srdce. 

Dave Bautista je bývalý wrestler a aktuálně úspěšný herec, který se asi nejvíce proslavil jako Drax Ničitel v Marvelovském filmovém universu. A byť Dave na první pohled působí docela děsivě, je to hora svalů, očividně má srdce na správném místě. 

Vyšlo totiž najevo, že zachránil štěně, které někdo očividně týral a jako "bonus" se ho zbavil tak, že nechal napospas jeho osudu mezi odpadky. Stěně ale naštěstí skončilo v útulku, dostalo se mu nezbytné zdravotní péče (bylo ve velmi špatném stavu) a jeho příběh začal kolovat po internetu. 

Informace o něm se tak dostala i k Bautistovi, který se rozhodl, že mu poskytne život, který si zaslouží, ale kromě toho herec došel k názoru, že ten, kdo se ke zvířeti zachoval tak hrozným způsobem by neměl skončit bez trestu a vypsal odměnu pět tisíc dolarů (více než sto tisíc korun) pro toho, kdo pomůže dopadnout viníka (Dave daného muže, nebo ženu označil velmi šťavnatým výrazem). 

Není asi překvapením, že to skončilo tímto způsobem, Dave se už ujal několika opuštěných zvířata a nabádá lidi, aby udělali to samé, pokud si chtějí pořídit domácího mazlíčka.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat