Venom 2: Carnage přichází - Ve filmu měl důležitou roli sehrát superhrdina, na kterého všichni čekáme


 Ale nakonec se v něm jen mihnul. POZOR, SPOILERY!!!

Venom a Spider-Man k sobě prostě patří, to ne nesporný fakt, ale pokud jde o jejich aktuální filmové série, tak se tihle dva ještě na stříbrném plátně nepotkali. Vlastně dlouho nebylo jasné, jestli je Venom součástí stejného universa jako Spider-Man, informace od tvůrců byly trošku nejasné. 

Nyní už odpověď máme, v potitulkové scéně ve Venom 2: Carnage přichází (2021) bylo potvrzeno, že tihle dva se v budoucnu setkají tváří v tvář (nebo co to vlastně Venom má), ale jak se zdá, mohlo k tomu dojít i dříve a to přímo ve druhém Venomovi. Režisér Andy Serkis to prozradil v rozhovoru pro THR:

"Vždy to bylo něco, o čem jsme mluvili a to ještě dříve, než došlo na samotný film. Byly tu momenty, kdy měl být [Spider-Man] potenciálně součástí příběhu a nakonec nebyl. Ne, nakonec jsme se rozhodli, že nejdříve prozkoumáme Venom-verse"

Nevadí, je tu příslib do budoucna, že se to skutečně odehraje a byť není jasné, jestli to bude v dalším filmu Venom, Spider-Man nebo nějaké "pravověrné" marvelovce, dá se tušit, že to nebude trvat zase tak dlouho, než se tihle dva postaví vedle/proti sobě. 

Zdroj: Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat