Tom Hardy rozvířil spekulace o tom, že se Venom a Spider-Man setkají v jednom filmu. A upoutávka na druhého Venoma


Tak doufejme, že si jen nehraje s fanoušky. 

Na to, až se Eddie Brock/Venom (Tom Hardy) a Spider-Man (Tom Holland) setkají na stříbrném plátně se čeká jako na smilování, ale zatím není nic oficiální. Ovšem, naděje podpořilo to, že na internet měla uniknout údajná potitulková scéna z Venom 2: Carnage přichází (premiéra 14. 10. 2021), ve které měl být viděn Spider-Man v reportáži, kterou sledovali Eddie Brock a Venom.


Ovšem, ona potitulková scéna (pokud je pravá) je dostupná pouze v podobě audia, takže jsme dostali víc otázek než odpovědí. Nicméně, další nadšení vzbudilo to, že se aktuálně objevila fotografie Toma Hardyho a co fandy zaujalo je jeho čepice. Je to kšiltovka s logem filmu Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021). 

Nemusí to nic znamenat, ale je faktem, že podobné předměty se před premiérou dostanou obvykle ke členům štábu a obsazení, pro fanoušky jsou dostupné až po uvedení filmu. 

A co vlastně říká sám Hardy na možné setkání dvou ikonických postav?

"Existuje Venom-Verse, existuje Spider-Verse, existuje Multiverse, je tu spousta kanonických záležitostí a tradic a mytologií, kterým je možné se okrajově nebo v budoucnu věnovat. Myslím, že se správnými lidmi a vhodným plánováním a reakcí publika a porozuměním, je to především otázka toho udělat vhodná rozhodnutí ve správnou dobu."

To není zrovna konkrétní, ale dá se z toho vyčíst, že tuhle možnost herec rozhodně nevylučuje (zmíněný Spider-Man: Bez domova by byla vhodná příležitost s ohledem na to, že v něm sehraje roli Multivesmír, který by to umožnil). A než se dočkáme setkání dvojice komiksových rivalů na plátnech, můžete si pustit další klip ze druhého Venoma. 


Zdroj: ET, Sony Entertainemnt/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat