Venom 2: Potitulková scéna vyvolala naprosté šílenství, co v ní údajně bylo?

 

Zdá se, že potitulková scéna unikla na internet. POZOR, MOŽNÉ (VELKÉ) SPOILERY!!!

Nedávno proběhla předpremiéra filmu Venom 2: Carnage přichází (standardní premiéra 14. 10. 2021) a jednou z nejčastěji zmiňovaných věcí ze strany těch, kteří se jí účastnili, byla potitulková scéna. Lidé o ní básnili, někteří tvrdili, že v životě neslyšeli kino reagovat podobným způsobem, prostě a jednoduše se potitulková scéna začala řešit víc, než cokoliv jiného, co se filmu týče. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA VENOMA 2

Jak se dalo čekat, obsah daného momentu údajně unikl na internet. Konkrétně prý zvuk a podle všeho je v ní Eddie Brock/Venom (Tom Hardy), který odpočívá po souboji s Carnagem (Woody Harrelson) a v televizi se najednou objeví reportáž se Spider-Manem, Venom pak olízne obrazovku a oznámí: "Toho nesnáším" (jiná verze tvrdí, že pronese: "Vypadá lahodně"). 

Pokud je to pravda, tak z videa není jasné, jestli jde o Spider-Mana v podání Toma Hollanda, Andrew Garfielda nebo Tobeyho Maguirea s ohledem na to, že se oba zmínění mají objevit ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021).

Mimochodem, jestli se potvrdí, že se tohle skutečně v potitulkové scéně objeví, pak je to velká věc, protože bude konečně oficiálně potvrzeno, že je Venom součástí Marvelovského filmového universa.

Zdroj: CBR, Sony Entertainent/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat