Představitelka Jessicy Jones chce zpět k Marvelu. A prý se do něj vrátí nejnebezpečnější protivník Dardevila


Komiksové střípky.

Spekuluje se o tom, že se ve filmu Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) objeví Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) a Jessica Jones (Krysten Ritter), ale bohužel to zatím potvrzeno nebylo. Ovšem, pokud jde o Krysten, tak by do toho okamžitě šla:

"Umřela bych, pokud bych si mohla znovu zahrát Jessicu. Byla to nejlepší doba a prostě ji hrozně miluji. Jsem na tuhle postavu opravdu pyšná. Nejen proto, že to byla skvělá role a taková drsňačka, ale tahle postava měla na lidi vliv, jako málokdo jiný. Opravdu opravdu zapůsobila na ženy a dívky, ty, které se potýkají s traumatem. Je to tak velká věc a jsem velmi vděčná, že jsem toho součástí. Takže pokud by byla šance znovu si ji zopakovat, jdu toho bez mrknutí oka."

Herečka tedy zájem má, tak snad je na tom stejně i Marvel. Mimochodem, když už jsme u těch návratů postav z marvelovských seriálů na Netflixu, mluví se i o tom, že bychom se mohli dočkat Wilsona Fiska/Kingpina (Vincent D'Onofrio) a server The Cosmic Circus (který často poskytuje důvěryhodné informace) je o tom přesvědčen:

"Je to pravda. Vincent D’Onofrio se vrátí k Marvelu v roli Wilsona Fiska. Ale bude vypadat o něco 'bombastičtěji', než si ho pamatujete."

Nebylo bohužel řečeno, ve kterém projektu ho uvidíme, ale třeba to bude zmíněný Spider-Man.

Zdroj: ScreenRant, The Cosmic Circus

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat