Shang-Chi: Detailní pohled na Abominationa a padouch z filmu chce poměřit síly s Wolverinem


 Za vidění by to stálo. 

Pokud něco v případě upoutávek na Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) vyvolalo poprask, tak to, že se v něm objevil Abomination, tedy klasický protivník Hulka, kterého jsme už nějaký ten pátek neviděli. A právě Abominationa si můžete prohlédnout na conceptartu, který zveřejnil umělec Anthony Francisco:


V Shang-Chi se objevilo více padouchů včetně Razor Fista. Toho ztvárnil Florian Munteanu. Ten promluvil o tom, s kterou další marvelovskou postavou by rád poměřil síly a které další postavy jsou jeho oblíbené:

"Mým snovým soubojem by byl Razor Fist, který by případně přišel o svou další ruku, rád bych ho viděl postavit se proti Wolverinovi. Souboj ostří, to by bylo neuvěřitelné. My herci máme vždy rozmanité fantasie o tom, kterým směrem by se mohla vydat naše postava. A s ohledem na to, že jde o MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) je vše možné, možná můžete přidat další technologické vychytávky k mé paži. Možná nepůjde jen o jedno ostří, možná toho bude víc, protože se vyvíjí. Uvidíme, co se stane. Další postavy, na které přišla řeč jsou pro mě velmi zajímavé. Jsem očividně velký fanda Kapitána Ameriky a Daredevil byl jedním z mých oblíbenců, když jsem byl dítě, takže uvidíme."

Ano, uvidíme, těžko říct, co má Marvel přichystáno pro Razor Fista, ale dá se tušit, že ho ještě uvidíme.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat