Komiks s Kangem "vykecá", co se bude dít v marvelovském universu příští rok


 Komiksový projekt Timeless fandům naznačí, co očekávat. 

Časem cestující padouch Kang působí v komiksech už dlouho, v hrané podobě se představil teprve nedávno, ale je jasné, že v Marvelovském filmovém universu sehraje v budoucích letech velkou roli. Ale na výsluní se vrátí i v komiksovém světě. V prosinci začne vycházet komiks nazvaný Timeless, který se zaměří právě na tohoto zloducha.

Jeho tvůrci budou Jed MacKay a umělci Kev Walker, Greg Land a Mark Bagley a bylo naznačeno, že komiks odhalí to, co můžou komiksoví fandové očekávat v marvelovském světě v roce 2022.

"Kang the Conqueror vždy věděl to, co se stane... to je výhoda toho, že pocházíte ze 31. století. Ale když časový chaos způsobil to, že se mu přestala líbit budoucnost, Conqueror našel novou výzvu, která stála proti němu - a on je z toho nadšen. V jeho dobrodružství napříč časovými linkami odhalí Kang věci, které se stanou v komiksech v následujících letech, věcí, které by se měly stát a věci, které by se stát nikdy neměly. Bude čelit starým i novým nepřátelům, kteří budou stát v cestě k jeho nezastavitelné touze po výjimečnosti za každou cenu a zničí cokoliv, co bude překážet v jeho cestě po výjimečnosti - i kdyby to měl být celý svět. Některé budoucnosti budou odhaleny, jiné naznačeny a další budou zničeny - ale která je která?" popsal MacKay co máme očekávat. 

Timeless tak bude projektem, který odhalí to, co se bude dít i v některých jiných komiksových projektech v následujících letech, což zní velmi slibně. Navíc, když hlavní editor Marvelu C.B. Cebulski dodal, že se čtenáři dočkají plno překvapení a komiks ukáže, jak je vše propojeno.

Zdroj: Marvel Comics

Zdroj: CBM, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat