Marvel oznámil čtyři filmy na rok 2024. Které by to mohly být?

Které projekty se tipují nejčastěji.Disney dal nedávno vědět premiéry marvelovských projektů až do roku 2024 s tím, že jak už je u něj zvykem byla odhalena data premiér, ale v některých případech ne to, kterých filmů se dočkáme. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM DOCTORU STRANGOVI SE PRÝ OBJEVÍ SKUPINA, KTERÁ TAHÁ ZA NITKY CELÉHO MARVELOVSKÉHO UNIVERSA

Víme tedy, že se v roce 2024 objeví čtyři marvelovské filmy a to konkrétně 16. 2., 3. 5., 26. 7. a 8. 11., ale jejich jména neznáme. Samozřejmě se ihned začalo řešit, které komiksovky by mohly být v dané dny k vidění. 

Hodně často se mluví o Fantastické čtyřce, která už byla oficiálně oznámena s tím, že se režie ujme Jon Watts (trilogie Spider-Man). Na druhou stranu s ohledem na to, že už bylo potvrzeno, že vznikne, by se klidně mohla dostat do kin o rok dříve. 

Spíše se tak zdá, že jedním z filmů bude Blade, který se sice očekával dříve, ale vyšlo najevo, že s ním Marvel nespěchá a tak by nebylo překvapením, pokud by se do kin podíval až v roce 2024.

Dalším filmem, se kterým Marvel otálí je třetí Deadpool. I o něm víme, že vznikne a i on něm víme (nebo tušíme), že není pro Marvel prioritou. 

Samozřejmě se tipují také X-Meni. Mluví se o tom, že by se Profesor X měl ukázat ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (24. 3. 2022), ale pokud jde o týmový film X-Menů, tak rok 2024 zní realisticky, protože si Marvel musí dobře rozmyslet, jak tuhle skupinu do svého universa zakomponuje. 

A překvapením by nebylo ani to, pokud by za tři roky měl premiéru čtvrtý Captain America. I ten byl schválen, hlavní role se ujme Anthony Mackie, ale datum premiéry neznáme a jelikož nebylo oznámeno ani to, kdy se začne natáčet, tak se dá tušit, že to jen tak nebude a premiéra v roce 2024 se zdá být jako něco, co by nemuselo být daleko od pravdy. 

Zdroj: Phase Zero, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat