Avengers budou propagovat vakcinaci proti covid-19


Motivovat k vakcinaci budou i nejmocnější hrdinové světa. 

Možná jste pro vakcinaci, možná jste proti, ale faktem je, že většina odborníků se shoduje na tom, že jde o aktuálně nejlepší možnosti v boji proti covid-19. Nicméně, stále je poměrně velké množství neočkovaných lidí a tak například různé celebrity motivují lidi k tomu, aby se vakcinovat nechali. A očividně to neplatí jen po existující slavné osobnosti, ale i pro ty fiktivní, protože vznikne komiks Avengers, skrze který se bude Marvel a organizace SOMOS Community Care snažit motivovat nerozhodnuté lidi, aby dali očkování šanci.

Šéf organizace SOMOS Henry R. Muñoz, III k tomu dodal:

"Cesta k uzdravení vede skrze komunity imigrantů odlišné barvy pleti, které byly zasaženy touto pandemií nejvíc a byly ponechány napospas osudu, pokud jde o vakcinaci, která byla poznamenána nerovností a kampaněmi se zavádějícími informacemi. Mít možnost propojit Marvel Entertainment s důvěryhodnými osobami z komunity lékařů ze SOMOS Comminity Care v případě vzdělávací kampaně pro veřejnost, jejímž cílem je zvýšit povědomí, to je opravdu velká věc. Tato kampaň symbolizuje to, že má umění smysl a ukazuje, že lidé z celé země se mohou spojit a vybudovat komunitu a společně vzhlížet vstříc budoucnosti."

Prezident Marvel Entertainment Dan Buckle pak dodal, že jsou nadšení ze spolupráce se SOMOS Community Care v případě nového komiksu a kampaně, která bude vzdělávat a motivovat různé komunity během nelehkých časů. 

Tak uvidíme, jak velký efekt to bude mít.

Zdroj: Variety, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat