Spider-Man: Bez domova - Bude to skvělý film, který ale vyvolá diskuse, myslí si Benedict Cumberbatch



Představitel Doctora Strange promluvil o třetím Spider-Manovi. 

Jak je u filmů Spider-Man, které vznikají ve spolupráci Sony a Marvelu, zvykem, v každém z nich se objevují další už etablované marvelovské postavy. Ve třetím dílu s podtitulem Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) bude Spider-Manovi (Tom Holland) pomáhat Doctor Strange. A právě jeho představitel Benedict Cumberbatch o filmu a jeho režisérovi Jonu Wattsovi nyní promluvil:

"Bude se o tom hodně mluvit, ale je to odvážný brilantní koncept. Myslím, že to bude skvělý film. Myslím, že je Jon Watts génius, celý tým, který pracoval na těchto třech filmech je velmi brilantní. Jon je skvělý, má tak jemný, ale sebevědomý přístup. Je někým, s kým je skvělé se poflakovat na natáčení. Je velmi bystrý, nesmírně štědrý a podporující. Má vše, co byste od režiséra chtěli. Je mladý a energický, chápe mladé - Já sám se nazývám 'starším člověkem' starších lidí. Na place je skvělá atmosféra. Je to pevná skupina, natočili tři [filmy], jde o skvělé pracovní prostředí. Opravdu jsem si užil být na place, opravdu ano."

Spider-Man: Bez domova si bude pohrávat s Multivesmírem, což je skvělé téma, ale musí být uchopeno za správný konec. Jestli to Jon zvládl, to se dozvíme za pár měsíců, ale podle slov Benedicta přijde režisér s něčím, o čem se rozhodně bude mluvit.

Zdroj: Variety, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat