Rok 2023 bude pro Marvel rekordní, uvede hned pět filmů. A fotky z natáčení Hawkeye



 Komiksové střípky.

Zatím bývalo zvykem, že Marvel vydal tři filmy ročně, letos to budou čtyři filmy (Black Widow, Shang-Chi a Legenda o deseti prstenech, Eternals a Spider-Man: Bez domova, který vzniká ve spolupráci Sony a Marvelu), což je rekord, ale ten dlouho nevydrží, protože v roce 2023 se dočkáme rovnou pěti filmů. 

Ne ve všech případech je jasné, které to budou, jsou známá jen data premiér, ale z toho, co víme, by to měl být třetí Ant-Man, třetí Strážci Galaxie, třetí Deadpool, Blade a dalším by mohla být Fantastická čtyřka, nebo čtvrtý Kapitán Amerika. Jisté jsou (pokud opět nezaúřaduje covid-19) Ant-Man and the Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) a Strážci Galaxie Vol. 3 (premiéra 4. 5. 2023) o dalších projektech se spekuluje, ale jak bylo ale řečeno, ví se, kdy budou mít premiéru (27. 7., 6. 10. a 10. 11.). Pokud jde o rok 2024, tak se očekávají čtyři filmy. Které, to se zatím neví.

Marvelovské filmové universum, bez ohledu na název, není tvořeno jen filmy, ale i seriály a ještě letos se dočkáme seriálové verze Hawkeye (premiéra 14. 11. 2021). Právě z něj pochází následující snímky s Clintem Burtonem (Jeremy Renner) a Kate Bishop (Hailee Steinfeld).




 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat