Doctor Strange 2: Ve filmu prý bude vidět skupina kontrolující dění v marvelovském universu a jednalo se o účasti Wolverina, který by bojoval s Wandou


 Je to možné? POZOR, POTENCIONÁLNÍ SPOILERY!!!

Nedávno se objevila informace, že ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness bude k vidění Charles Xavier/Profesor X, což by v podstatě znamenalo oficiální představení mutantů v Marvelovském filmovém universu (MCU) a teď některé zdroje přišly se zprávou, že se objeví nejen Profesor X, ale rovnou skupina mocných postav, které je Xavier členem. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM STRANGEOVI SE ÚDAJNĚ OBJEVÍ POSTAVA, KTERÁ MŮŽE VÝRAZNĚ ZMĚNIT MARVELOVSKÉ FILMOVÉ UNIVERSUM

Řeč je o Illuminati, která v komiksu vznikla poté, co válka mezi mimozemskými národy Kree s Skrully způsobila na Zemi velké škody a někteří věřili, že pokud by se určití hrdinové podělili o informace, které měli k dispozici, k podobné katastrofě by nedošlo. Vznikla tak tato tajná skupina, jejímž cílem bylo tahat za nitky tak, aby předešla dalším tragédiím. 

V komiksu Illuminati tvořili Iron Man, Reed Richards z Fantastické čtyřky, Namor, vládce Inhumans Black Bolt, Doctor Strange a Profesor X.

Podle ViewerAnon, který přinesl v minulosti poměrně  důvěryhodné (i když ne vždy) informace, bude sestava ve filmu jiná, konkrétně Profesor X, Captain Carter, Monica Rambeau, Balder a Mordo. 

Kromě Profesora X a Baldera (nevlastní bratr Thora) už byli všichni v MCU představeni, na druhou stranu, je to dost podivný tým a je otázkou, jak by bylo vysvětleno, že dané postavy spojily síly.

Kromě toho ViewerAnon potvrzuje to, o čem se mluví už dlouho a to, že Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) bude ve filmu padouchem a tvrdí i to, že se jednalo o účasti Hugh Jackmana, který by se na chvíli vrátil do role Wolverina, kterému by to pěkně "natřela" právě Wanda.

Upřímně, některé informace zní hodně neuvěřitelně, ale ve druhém Doctoru Strangeovi bude hrát roli Multivesmír, který poskytuje tvůrcům v podstatě neomezené možnosti, takže proč ne. 

Premiéra filmu se odehraje 24. 3. 2022.

Zdroj: Twitter, Fox/Marvel Studios

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat