Doctor Strange 2: Ve filmu se zřejmě objeví postava, která změní Marvelovské filmové universum a trailer na "smrt Doctora Strange"

Pokud je to pravda, tak je to velká věc. POZOR, SPOILERY!!!

A čekáme a čekáme a čekáme na to, až se v Marvelovském filmovém universu objeví postavy, které původně vlastnil Fox, ale poté společnost zakoupila korporace Disney a tím pádem získala i práva na týmy a postavy jako jsou X-Meni, Fantastická čtyřka nebo Deadpool.

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL OZNÁMIL SMRT DOCTORA STRANGE

Zatím se ale nikdo z nich v některém z projektů z MCU nepředstavil a spekuluje se o tom, kdy a kde by k tomu mohlo dojít. Teď ale server Movie Scope přišel s informací, která může být extrémně důležitá pro marvelovské universum. Movie Scope tvrdí, že se ve filmu Doctor Strange In The Multiverse of Madness objeví sám Charles Xavier alias Profesor X, tedy vůdce X-Menů. 

Není jasné, zda ho ztvární někdo z původních představitelů (Patrick Stewart nebo James McAvoy), ale podle všeho má mít Profesor X malou, ale důležitou roli a jak se očekávalo, jeho přítomnost by měla být vysvětlena s pomocí Multivesmíru, který byl oficiálně "odstartován" v seriálu Loki

Je tak na místě se domnívat, že druhý Doctor Strange změní vývoj Marvelovkého filmového universa a to výrazně, protože půjde o první krok k propojení MCU a komiksových postav, které vlastnil Fox, což jsou jedny z nejznámějších hrdinů a padouchů.

Premiéra druhého Doctora Strange je naplánována na 24. 3. 2022.

A je tu ještě další zajímavost týkající se Doctora Strange, ale tentokrát komiksového. Jak už jsme psali, Marvel chystá komiksovou sérii Death of Doctor Strange, ve které titulní postava zemře a bude se řešit to, jak se s tím svět vypořádá. Máme tu trailer, který právě na komiks láká. Vycházet začne 22. 9. 2021.

 

Zdroj: MovieScope, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat