Zaklínač: Kolik dostává Henry Cavill zaplaceno za roli Geralta z Rivie


 Je Netflix štědrý? 

Ze seriálu Zaklínač se vyklubal hit a to bez ohledu na to, že ne všichni byli nadšení z toho, když byl jako Geralt z Rivie obsazen Henry Cavill, který se jim do role prostě nehodil. Ovšem, herec je velký fanda videoher a požádal diváky, aby mu dali šanci a chtěl je přesvědčit, že jeho obsazení nebylo přešlapem.

Zvládl to a nakonec mu role drsného lovce monster slušela víc, než někteří předpokládali. Dočkáme se tak druhé řady s ohledem na to, že první byla pro Netflix velkým úspěchem. 

Možná vás tak zajímá, kolik dostal Henry za první řadu zaplaceno s tím, že když se projektu upsal, byl už výraznou hvězdou. Aktuálně se na veřejnost dostala částka, která mu za každý díl přibude na účet a není to malá suma, to rozhodně ne, ale ani astronomická (jsou herci, kteří dostávají za seriálové projekty klidně dvakrát víc). 

Bavíme se tu o 400 tisících dolarech za díl. Není jasné, zda totožnou částku dostane i za druhou řadu, ale pokud to nebylo smluvně ošetřeno už před začátkem natáčení, dá se předpokládat, že to bude víc. 

Druhá řada bude mít premiéru 7. 12. 2021.

Zdroj: Variety, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat