Překvapení, vše, co se stane v seriálu What If...? bude kanonické a nečekaný padouch ve filmu Flash

Komiksové střípky.

Už 11. 8. 2021 se na streamovací službě Disney+ objeví animovaný marvelovský seriál What If...?, který se zaměří na známé situace a postavy, které budou k vidění v nečekaných situacích a rolích. A původně se mluvilo o tom, že nepůjde o kanonické příběhy, jinak řečeno, nebudou oficiální součástí dějové linky Marvelovského filmového universa (MCU). 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA MARVELOVSKOU SÉRII WHAT IF...? JSOU EXTRÉMNĚ POCHVALNÉ

To ale dál neplatí. Hlavní scenárista A.C. Bradley se totiž nechal slyšet:

"Události v What If...? jsou kanonické. Jsou součástí Multivesmíru MCU. Je tu Multivesmír. Je to skutečné a lidi, je to absolutně fantastické."

Překvapení je to asi pro ty, kteří neviděli první řadu Lokiho, ti, kteří ji zhlédli ví, že Sylvie (Sophia Di Martino) způsobila rozštěpení "posvátné časové linie" a prakticky to vedlo k oficiálnímu zařazení Multivesmíru do MCU a právě What If...? bude s Multivesmírem pracovat. A daří se mu to očividně dobře, názory na první tři epizody seriálu jsou skvělé.

Flash vs Flash?

Sólovka Flashe (premiéra 3. 11. 2022) se konečně natáčí a víme, že v ní uvidíme například několik Batmanů a nepřekvapivě to nebude jediná postava, která se dočká více verzí. Začalo se totiž mluvit o tom, že ústředním padouchem filmu bude... Flash. 

Podle serveru The Direct bude protivníkem Barryho Allena/Flash (Ezra Miller) jakýsi "temný Flash" inspirovaný Reverse-Flashem z komiksové linky Flashpoint, o které se ví, že poslouží jako předloha pro příběh filmu (nějakou dobu se tak film i jmenoval).

Teorii o tom, že proti Flashovi se postaví další Flash podporují i fotky z natáčení, které se v minulosti objevily a je na nich Ezra a někdo, kdo ho silně připomíná. 

Zdroj: IGN, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat