What If...? První animovaná marvelovská série pro Disney+ je údajně velká paráda. A která postava se určitě vrátí v dalších řadách?


 Někteří šťastlivci viděli první tři díly a jsou nadšení. 

Už 11. 8. 2021 nabídne streamovací služba Disney+ první původní animovaný marvelovský seriál a to What If...?, který po vzoru stejnojmenného komiksu bude ukazovat již známé události a postavy z úplně jiného úhlu pohledu v reakci na to, že akce Sylvie (Sophie Di Martino) v seriálu Loki rozštěpily časovou osu. 

A někteří novináři už měli šanci vidět úvodní tři epizody (první řada jich bude mít deset) a jsou naprosto nadšení. 

Pokud jde o samotný námět, tak jeho potenciálu tvůrci využívají na jedničku. Nebo skoro na jedničku, občas prý malinkou uklouznou, ale ne tak, aby to narušilo zábavnost seriálu. Speciálně se chvály dočkala epizoda, ve které se z T'Chally (Chadwick Boseman) stane Star-Lord.

Seriál má přichystánu hromadu příběhových překvapení, která by měla potěšit snad všechny fanoušky Marvelu, nebude nouze o zvraty.

Další nesporný klad, na kterým se recenzenti shodují je animace, která je podle nich naprosto špičková a skvěle funguje nejen během "klidných" momentů, ale také během akce, která je vynikající a epická. 

Radost divákům jistě udělá i to, že uslyší hlasy mnoha marvelovských oblíbenců, s tím, že jsou vyzdvihováni hlavně zmíněný Chadwick Boseman a Hayley Atwell v roli Captain Carter/Captain Britain.

Mimochodem, když jsme u Hayley, tak producent Brad Winderbaum má pro její fandy skvělou zprávu:

"Během toho, co jsme začali připravovat druhou řadu jsme si uvědomili, že Captain Carter bude někým, kdo se objeví v každé řadě a bude pokračovat ve svém dobrodružství. Samozřejmě vyprávíme příběh velkého multivesmírného prostoru, takže nikdy nevíte, kdy a kde se někdo objeví. A jde o více méně příběhově uzavřené série, ale vždy je tu možnost natočit zábavná spojení."

Zatím bohužel není jasné, kdy bude mít druhá řada premiéru.

Zdroj: CBM, CB, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat