Ve druhém Black Pantherovi se objeví zajímavá komiksová postava a oficiální pohled na první muslimskou superhrdinku s vlastním seriálem


 Komiksové střípky.

Už delší dobou se mluví o tom, že by se v Black Panther 2 navždy (premiéra 7. 7. 2022) měl objevit vládce Atlantidy Namor. Zatím to ale potvrzeno nebylo, byť se objevují určité náznaky. Teď se ovšem zdá, že pokud neuvidíme Namora, tak se minimálně dočkáme jeho sestřenice.

Server Murphy's Multiverse totiž tvrdí, že Marvel hledá do filmu představitelku Namory a prý je favoritkou na roli Mabel Cadena

Samozřejmě, dokud to nepotvrdí Marvel, jde o spekulaci, nicméně už asi uzrál čas představit někoho z Atlantidy, takže by nebylo překvapením, pokud by to byl Namor nebo Namora, případně oba.

Na druhého Black Panthera si ještě nějaký ten pátek počkáme, ale marvelovská série Ms. Marvel bude mít premiéru poměrně brzy, není známo přesné datum, ale mělo by to být do konce tohoto roku. 

Půjde o první marvelovskou sérii s muslimskou hlavní hrdinkou v hlavní roli a už jsme viděli pár fotek hlavní hrdinky v podání Iman Vellani, ovšem až nyní byl uvolněn oficiální pohled na Kamalu Khan/Ms. Marvel v kostýmu. 

Co je na obrázku zajímavé, je to, že Ms. Marvel má kolem pěsti jakou energetickou auru, takže se zřejmě potvrdí to, že bude mít nové schopnosti, protože v komiksu umí "pouze" měnit proporce svého těla, například se výrazně zvětšit nebo natahovat své končetiny.

Zdroj: Marvel Comics (úvodní obrázek) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat