Eternals budou k vidění pouze v kinech a první pohled na záporáka z Thor: Love and Thunder


 Komiksové střípky.

Disney a Marvel se sice dlouho bránily tomu, aby se marvelovky objevily v jednu chvíli na streamovací službě Disney+ i v sálech kin, ale nakonec se i oni k tomuto kroku uchýlily. Ovšem, například v případě Black Widow (2021) to způsobilo problémy.

SOUVISEJÍCÍ: BÝVALÝ ŠÉF DISNEYHO SE KVŮLI ŽALOBĚ KVŮLI BLACK WIDOW PRÝ CÍTÍ PONÍŽEN, SCARLETT JOHANSSON JE REAKCÍ DISNEYHO ZASKOČENA

Není tak asi překvapením informace, že další letošní marvelovka a to Eternals (premiéra 4. 11. 2021 ) nebude ve stejnou dobu uvedena na Disney+ a v kinech, ale k vidění budou pouze na stříbrných plátnech a na Disney+ se dostane až za nějakou dobu (obvykle mluvíme o několika měsících). 

Gorr se představuje

V Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022) bude k vidění několik záporáků, ale tím nejvýraznějším bude zřejmě Gorr the God Butcher (Christian Bale), což je postava, která se poté, co bohové nezachránili jeho rodinu, rozhodla, že vyhubí všechny božské bytosti. 

Právě Gorr je k vidění na snímcích z natáčení. Jak už to tak bývá, jelikož nejde o oficiální materiály, tak fotografie nejsou až tak kvalitní, ale určitý obrázek o vzhledu Gorra si díky nim udělat můžete. 

Zdroj: Nerdist, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat