Filmař má trauma z práce na marvelovském Iron Fistovi, třetí řada Titans má problém a video z natáčení Moon Knighta


 Komiksové střípky.

Iron Fist je asi nejméně povedeným marvelovským seriálem, který vznikl pro streamovací platformu Netflix a jak se zdá, ani jeho natáčení nebyla žádná sranda. Koordinátor kaskadérů Brett Chan, který měl na starosti bojové scény prozradil, že má trauma z toho, když o seriálu slyší a dodal:

SOUVISEJÍCÍ: NA VEŘEJNOST ZŘEJMĚ UNIKLY FOTKY MARVELOVSKÉHO MOON KNIGHTA

"Víte, trávit 21 až 22 hodin denně tím, že se pokoušíte, aby to fungovalo a pak režiséři reagují 'Ach ne' nebo Marvel reaguje, 'Ach ne.' Všichni bojují a jeden herec nechce trénovat. A je to jako, 'Lidi, pomozte mi. Dejte mi něco, s čím můžu pracovat.' To je důvod, proč jsou jedny z našich nejlepších bojových scén s Jessicou Henwick. Protože ta trénovala čtyři hodiny denně, i když neměla žádná zkušenosti s bojovými uměními. Měli jsme skvělé lidi. Učili aikido, judo a trochu kinjustsu. A přidali i trochu kung fu."

Brett nejmenoval onoho herce, který odmítal trénovat, ale samozřejmě se dá tušit, kdo by to mohlo být...

Ale problémové natáčení se netýká jen marvelovských seriálů, objevily se zprávy, že situace není ideální ani v případě třetí řady DC série Titans. Podle některých zdrojů Warner Bros. vyšetřuje herce Vincenta Kartheisera (ve třetí řadě ztvárňuje Scarecrowa), který se měl údajně chovat na place nevhodně a dětinsky a některé jeho komentáře měly být velmi nevhodné. Došlo tak ke stížnostem na jeho osobu a Warner Bros. spustilo vnitřní vyšetřování. 

Tiskový mluvčí herce odmítá to, že by se choval nevhodně a prohlásil, že se Vincent podřídil všem pravidlům, které má Warner Bros. na natáčení nastaveno. Třetí řada odstartovala 12. 8. 2021.

A nakonec tu máme krátké video z natáčení akční scény z marvelovské série Moon Knight, která by se měla objevit příští rok.

 

Zdroj: CBM, Deadline, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat