V původním Sebevražedném dílu měli mít Harley Quinn a Deadshot pletky a na internet unikly fotky "marvelovského Batmana" Moon Knighta


 Komiksové střípky.

Jak víme, tak do finálního sestřihu Sebevražedného oddílu z roku 2016 výrazně zasahovalo studio Warner Bros. a režisér David Ayer se k filmu vysloveně nehlásí, protože jeho vize by byla jiná. Je tak očividné, že z komiksovky zmizely různé záběry a příběhové linky a očividně i to, že k sobě Harley Quinn (Margot Robbie) a Deadshot (Will Smith) blíže, než jsme si mysleli. Online se totiž objevil snímek, kde sdílejí vášnivý polibek.


Marvel pracuje několika seriálech pro streamovací službu Disney+ a jedním z nich je i Moon Knight, což je postava, které se občas přezdívá "marvelovský Batman". Je to temná postava, která často pod rouškou noci bojuje se zločinci, ale byť Batman také není úplně psychicky vyrovnaný, Moon Knight trpí vážnými mentálními problémy. Navíc, oproti Batmanovi má mnohem větší spojení s mystickými silami.

SOUVISEJÍCÍ: SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL, KTERÝ BYL K VIDĚNÍ V KINECH NENÍ MÝM FILMEM, NECHAL SE SLYŠET REŽISÉR
 
Seriál Moon Knight by se měl objevit příští rok a na internet unikly fotografie toho, jak bude vypadat hlavní hrdina. 
Jak už to tak bývá, nejsou úplně kvalitní (a jejich pravost ze strany Marvelu samozřejmě nebyla potvrzena), ale určité obrázek o vzhledu hlavní postavy si díky nim můžete udělat.

Zdroj: Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat