Sebevražedný oddíl: Se kterou scénou z filmu mělo Warner Bros. problém?

James Gunn prozradil, který moment zástupcům společnosti nevoněl. POZOR, SPOILERY!!!

Zatímco první Sebevražedný oddíl (2016) trpěl tím, že do něj údajně Warner Bros. kecalo mnohem víc, než by bylo zdrávo, tak nový Sebevražedný oddíl (2021) se tohoto obávat nemusel, režiséra/scenárista James Gunn a jeho štáb dostali volné ruce. 

SOUVISEJÍCÍ: SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL, KTERÝ DORAZIL V ROCE 2016 DO KINA NENÍ MÝM FILMEM, NAZNAČIL REŽISÉR

Ovšem, podle Gunna tu byl jeden moment, ke kterému mělo Warner Bros. výhrady. Konkrétně šlo o tu část filmu, kdy jednotka Task Force X omylem povraždila hromadu rebelů na Corto Maltese, protože si mysleli, že jde o nepřátele, kteří unesli Ricka Flaga (Joel Kinnaman):

"Materiál s Bloodsportem a Peacemakerem, existovalo nemálo obav, kterého se ho týkaly. Tahle sekvence se mi líbila. Je to zábavné a podle mě to zachycuje srdce tohoto filmu, pokud jde o cestu Bloodsporta k tomu, aby se naučil být mužem a vůdcem, což není synonymem pro to, aby byl toxickým člověkem, jde o cestu k pravému mužství skrze zranitelnost. A tohle je toho velkou součástí, prostě poměřování pytlíků mezi těmito dvěma lidmi. Ale, když jsem to nedávno večer sledoval v kině, napadlo mě, že jsme zašli příliš daleko. Je to hodně na hranici toho, co jsme mohli udělat. Byli tu někteří vedoucí pracovníci Warner Bros, kteří namítali: 'Zašli jsme v tomto případě příliš daleko?' Mám dojem, že tehdy jsem dodal, že Amanda Waller jasně řekla, že se mají vydat do kempu a zabít každého. Takže poslouchali její rozkazy a ona je svým způsobem záporákem filmu. Ale ano, měl jsem ohledně toho určité výhrady."

Jistě, daný moment asi mnohé zaskočil, ale jak Gunn vysvětlil, Amanda opět rozehrála svou hru a to, co se stalo odpovídá jejímu charakteru a bezcitnosti.

Zdroj: Variety, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat