Film Sebevražedný oddíl vs Liga spravedlnosti? Režisér Sebevražedného oddílu rozhodně není proti


 James Gunn by se tomu nebránil.

V komiksovém světě už k tomu samozřejmě došlo, týmy Justice League a Task Force X (alias Suicide Squad) se střetly, ale ve filmovém ještě ne, ovšem fandové po tom samozřejmě volají, speciálně pak, když v novém Sebevražedném oddílu (2021) byla postava, která poslala Supermana na jednotku intenzivní péče. 

SOUVISEJÍCÍ: S JAKOU SCÉNOU Z FILMU SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL MĚLO STUDIO WARNER BROS. PROBLÉM?

Zatím plány na něco podobného nejsou, ale režisér a scenárista nového Sebevražedného oddílu James Gunn by se tomu rozhodně nebránil:

"Uvažoval bych o tom. Zatím jsem o filmu Suicide Squad vs Justice League nepřemýšlel, ale není to rozhodně špatný nápad. Ale nejdříve bych musel zjistit, co je vlastně Justice League zač, protože aktuálně netuším. Jsem součástí DC a lidé se mě neustále ptají, 'Je Henry Cavill stále Supermanem?' Nevím, kdo je Supermanem... Kdoví!"

Aktuálně není další hraný projekt Justice League v plánu, takže se asi nedá počítat s tím, že se oba týmy v blízké budoucnosti na stříbrném pláně střetnou, ale pokud po něčem takovém toužíte, tak v chystané hře Suicide Squad: Kill the Justice League se Sebevražedný oddíl postaví právě proti Justice League.


Zdroj: CNA Lifestyle, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat