Black Widow vypadá jako odpad, je mi za Scarlett trapně, prohlásil herec, teď se za to omlouvá

Stephen Dorff si sype popel na hlavu.

Nedávno se představitel záporáka Deacona Frosta Stephen Dorff z oblíbeného filmu Blade (1998) na motivy marvelovského komiksu vcelku nevybíravě pustil do projektu Black Widow (2021), kde ve stručnosti prohlásil, že to vypadá jako odpad a je mu trapně za Scarlett Johansson

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL PADOUCHA Z BLADEA SE TVRDĚ PUSTIL DO BLACK WIDOW

To samozřejmě vyvolalo slušný poprask a zdá se, že i Dorff si je vědom toho, že to asi přehnal. Nedávno totiž ke svým slovům dodal:

"...já zbožňuji Scarlett, myslím si, že to bylo trošku vytrženo z kontextu, ale je to skvělá herečka. Slyšel jsem, že bude maminkou a přeji jí jen to nejlepší a je má dlouhodobá přítelkyně, takže se necítím dobře kvůli mému komentáři. Myslím si, že ten člověk v Anglii mě zastihl v momentě, kdy jsem trochu mlel blbosti a trochu mě to mrzí. To se někdy stane. Na tyhle filmy vlastně nechodím. Mám rád Iron Mana, líbí se mi, když je to trochu temnější. Líbí se mi Joker... A těším se na nového Batmana od Matta Reevese."

Je zřejmé, že Stephen není fanda klasických "family-friendly" komiksovek, ale preferuje drsnější projekty (až na Iron Mana, který zase tak temný nebyl), ale to asi není důvod, proč se velmi neomaleně vyjadřovat k filmům, které ani nehodlá sledovat. Nikdo mu neupírá právo na to být kritický, ale příště by to chtělo trošku tlumit výrazy.

Zdroj: TMZ, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat