Loki: Jen pro pravé znalce Marvelu, režisérka seriálu si myslí, že fandové by měl poznat, na co odkazuje kratičká scéna z finále



Kate Herron věří, že fandové Marvelu budou vědět.

Stejně jako ostatní projekty od Marvelu, i první řada seriálu Loki byla prošpikována většími či menšími pomrknutími na fanoušky. A teď se začal řešit jeden z nich, konkrétně scéna s kosmickou lodí ve finální epizodě první řady (k vidění je v přiloženém videu). 

A podle režisérky Kate Herron by fandové Marvelu měli poznat, o co kráčí. Jedná se o moment, kdy se v úvodní scéně na chvilku objevila tajemná kosmická loď. Herron si myslí, že znalci Marvelu budou vědět, o co kráčí:

"Řekla bych k tomu následující, pokud jde o kosmickou loď, byl to zábavný marvelovský odkaz. Složili jsem poctu [filmu] Kontakt, ale napadlo nás, 'Dobře, jako bychom tomu dali víc marvelovského nádechu?' Takže to bylo o tom vybrat... řeknu to tak, že když se lidé na loď podívají, poznají ji. Už se objevila v různých věcech (smích)."

V případě odkazu na Kontakt (1997) jde zřejmě o to, jak fungovaly černé díry, ale co se týče lodi, tak existuje několik různých spekulací o tom, jak vlastně na Marvel odkazuje. A zatím nebylo potvrzeno, který z dohadů trefil hřebíček na hlavičku. 

A je otázkou, zda nám to tvůrci prozradí, nebo nás nechají tápat v nejistotě. Jak už asi víte, Loki dostal druhou řadu, není jasné, kdy bude mít premiéru, ale jasné je to, že už ji nebude režírovat Kate.

Zdroj: CinemaBlend, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat