Ve druhém Doctor Strange bude hlavní hrdina na vrcholu svých sil a nový film Flash Gordon od tvůrce Thora se dočkal velké změny


 Komiksové střípky.

V prvním filmu Doctor Strange (2016) jsme byli svědky toho, jak se z hlavního hrdiny stal mág. A od té doby Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) prošel dlouhou cestou a jeho moc se výrazně zvýšila a podle scenáristy filmu Michaela Waldrona ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022) bude hlavní hrdina na vrcholu svých sil:

"Myslím si, že Stephen Strange si prošel mnohým mezi prvním filmem a současností. První film byl neuvěřitelným origin příběhem o tom, jak se z něj stal mág, ale teď už je někde jinde. Bojoval s Thanosem a je na druhém konci, svým způsobem je na vrcholu svých sil. Takže bude zajímavé sledovat, kde se teď nachází."

A s ohledem na to, že bude Doctor Strange čelit "šílenství v Multivesmíru" je jasné, že se mu budou jeho schopnosti hodit. 

Flash Gordon hraný

Další film Flash Gordon už se chystá nějakou dobou, jeho scénář a režii dostal na starosti Taika Waititi, který stojí za třetím a čtvrtým dílem Thora a mělo jít o animovaný projekt. Ale jak se zdá, to už dál neplatí. Producent John Davis totiž prozradil:

"Taika to píše. Šlo o film, který na něj měl velký vliv, když vyrůstal. Je to jeden z jeho nejoblíbenějších filmů. Původně mi řekl, 'Udělejme to jako animovaný projekt.' Já na to, 'Dobře.' Poté jsme se na to vrhli a začali na tom pracovat a on řekl, 'Ne, udělejme to hrané.' Já řekl, 'To je ještě lepší."

Pokud jste viděli Thor: Ragnarok (2017), tak asi budete souhlasit, že Flash Gordon je skvělý materiál pro Taiku. Bohužel ale zatím není jasné, kdy bude premiéra.

Zdroj: Geek Vibes Podcast, Collider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat