Víte, proč nový Sebevražedný oddíl dopadl na jedničku? Protože do něj Warner Bros. vůbec nekecalo


 Prozradil to producent Peter Safran.

První Sebevražedný oddíl (2016) nedopadl zrovna nejlépe, ale zdá se, že vina nepadá jen na režiséra Davida Ayera, který se nechal slyšet, že sestřih, který se dostal do kin není jeho a naznačil, že pokud by měl volné ruce, film by vypadal úplně jinak. 

SOUVISEJÍCÍ: REŽISÉR SEBEVRAŽEDNÉHO ODDÍLU Z ROKU 2016 PROHLÁSIL, ŽE TO, CO BYLO K VIDĚNÍ V KINECH NENÍ JEHO SESTŘIH

Nová verze Sebevražedného oddílu (premiéra 5. 8. 2021), kterou napsal a zrežíroval James Gunn naopak sbírá jedno pozitivní hodnocení za druhým a dá se tušit, že jedním z důležitých faktorů, proč to tentokrát vyšlo, je i to, že studio Warner Bros. tentokrát tvůrcům do práce vůbec nekecalo. Prozradil to producent Peter Safran:

"James Gunn mluvil o spoustě různých DC značkách, přemýšlel o nich, ztratil o ně zájem, nastudoval si je a poté mi zavolal a řekl, 'Mám nápad, který se týká Sebevražedného oddílu, ale je tu jen jeden způsob, kterým to chci natočit. Je to kriminální film jako ze šedesátých let a takové chci, aby to bylo,' a nastínil mi příběh. Řekl jsem, 'To je naprosto ujeté, šílené, ale perfektní, perfektní pro tebe.' Navrhli jsme to Tobymu Emmerichovi a Walteru Hamadovi a Chantal [Nong] (vysoce postavení lidé ve Warner Bros. a DC, pozn. redakce) v DC a to, co jim v daný den navrhl, bylo to 23. září 2018, to je přesně ten film, který jsme natočili a doručili. Nezměnilo se jediné písmenko."

A soudě podle recenzí (kdy je drtivá většina z nich pozitivní) to byl od Warner Bros. a DC Films chytrý nápad nechat Gunna, aby si dělal co chce. Třeba teď Warner Bros. konečně pochopí, že míchat se tvůrcům příliš do práce není chytrý nápad.

Zdroj: CBM, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat