Aquman 2: Tvůrce odmítá přeobsazení role Mery kvůli sporu její představitelky s Deppem


Producent Peter Safran promluvil o "tlaku fanoušků".

Amber Heard a Johnny Depp byli manželé, ale svého šťastného konce se nedočkali, naopak začaly se šířit zvěsti, že docházelo k fyzickému násilí a situace skončila až u soudu. To vedlo k tomu, že byl Depp požádán společností Warner Bros., aby se vzdal role v sérii filmů Fantastická zvířata, což udělal, ovšem s ohledem na to, že údajně některá obvinění ze strany Heard nejsou pravdivá, volá množství lidí po tom, aby byla její role ve druhém Aqumanaovi (premiéra 15. 12. 2022) přeobsazena (Aquaman také spadá pod Warner Bros.). K tomu ale nedošlo a producent Peter Safran k tomu dodal následující:

"Upřímně si nemyslím, že někdy budeme reagovat na čistě fanouškovský tlak. Musíte udělat to, co je nejlepší pro film. A měli jsme pocit, že když je tu James Wan a Jason Momoa měla by tu být i Amber Heard. Tak to bylo. Člověku neunikne, co se děje na Twitteru, ale neznamená to, že na to musíte reagovat nebo to brát jako vyryto do kamene a souhlasit s jejich přáními. Musíte udělat to, co je správné pro film a to je to, co jsme udělali."

Samozřejmě by asi byla situace jiná, pokud by soud potvrdil některá obvinění proti Amber, ale zatím se tak nestalo, naopak Depp prohrál soud s novinami The Sun, které ho označily za "toho, co bije ženy". Aktuálně ale stojí tvůrci za Amber a nadále zůstane Merou.

Zdroj: Deadline/Hero Nation, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat